Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Herning

Blå Mandag Herning

Blå Mandag Herning, byskiltI Herning er der også Blå Mandag sjov for konfirmanderne – vi har samlet Blå Mandag aktiviteter for Herning her.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

Blå Mandag i Herning

Blå Mandag i Herning med shopping, bio, vandland, wellness, minigolf, segway, human football, lækker mad m.m. – En Blå Mandag som også er mega sjov i regnvejr.
www.visitherning.dk/blaamandag

Baboon City

Baboon City er et fedt indendørs forlystelsescenter og med et bredt udvalg af udfordringer og muligheder for konfirmanderne. I Baboon City er der fx: minigolf, pool, sumobrydning, netcafe, radiobiler, poker, spillemaskiner, rodeo-ridning, forhindringsbane, karaoke og meget mere.
www.babooncity.dk

Biograftur!

En god pause på den Blå Mandag kan være at slappe af til en god film i biografen. I Herning er der gode muligheder for at se de nyeste film i BioCity.
www.kino.dk

Fodboldgolf

Sjovt og anderledes: Midtjydsk Fodboldgolf. Der er masser af udfordringer og I spiller på baner med masser af sjove forhindringer, hvor det gælder om at få bolden i hul på færrest mulige spark - prøv det!
www.midtjydsk-fodboldgolf.dk

Gocart i Herning Gokartcenter

Kør gokart på Midtjyllands største indendørs Gokart bane. Der er plads til 8 gocarts på banen af gangen... der er masser af fart og spænding - kør fx et grand prix eller en gang Le Mans.
www.herninggokartcenter.dk

Herning Bowlinghal

Bowling er sjovt og det er fedt at spille mod sine kammerater. Prøv bowling i Herning Bowlinghal. Kombiner eventuelt bowlingen med en gang mad. Husk at booke baner til jeres Blå Mandag.
www.herningbowlinghal.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk