Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Frederikshavn

Blå Mandag Frederikshavn

Blå Mandag Frederikshavn, byskiltBlå Mandag i Frederikshavn er en dag med muligheder – her er nogle af tilbudene. Blå Mandag skal altid være en sjov dag for alle – og det bliver det ved at i vælger de aktiviteter som alle synes er sjove.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

Biograf i Frederikshavn

Tag en slapper den Blå Mandag til en god film i biografen. I Frederikshavn er der gode muligheder for at se de nyeste film i Palads 1-2-3.
www.palads123.dk

Frederikshavn Bowling Center

Sjov bowling for alle. Tag i Frederikshavn Bowling Center og få en sjov oplevelse med dine kammerater. Husk at bestille tid. Du kan også spise i restauranten.
www.frederikshavn-bowlingcenter.dk

Shopping i Frederikshavn

Den hyggelige, lange og overskuelige gågade i Frederikshavns hjerte udgør et godt shoppingmiljø. På Blå Mandag skal der shoppes - i Frederikshavn er muligheden for det i netop gågaden.
www.frederik-frederikshavn.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk