Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Århus

Blå Mandag Århus

Blå Mandag Aarhus, byskiltBlå Mandag i Århus kan kun blive sjovt! Der er masser af muligheder – her er en række af dem.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

Battlearena

Battlearena tilbyder indendørs Laseraction på 2 baner fordelt på 2000m2. Få en super sjov og adrenalinfremkaldende Blå Mandag hos Battlearena.
www.battlearena.dk

BioCity Århus

Slap af i mørket til en god film - det kan være tiltrænkt på en Blå Mandag. I Århus finder du biorafmørket og de nyeste film i BioCity Århus.
www.kino.dk

Blå mandag i Eventhall

Eventhall i Aarhus tilbyder events og oplevelser med utraditionelle aktiviteter - bla. Sonic scream, Nail buster, Mega fodbold, og Gladiatorkamp.
www.eventhall.dk/blaa-mandag-aarhus.html

Bowl'n'fun

Alle kan spille bowling - og i Århus er der gode muligheder for det. Lav en bowlingturnering på jeres Blå Mandag - fx i Bowl'n'Fun.
www.bowlnfun.dk

Cinemaxx

Slap af i mørket til en god film - det kan være tiltrænkt på en Blå Mandag. I Århus finder du biorafmørket og de nyeste film i CinemaxX.
www.cinemaxx.dk

DGI-huset

I DGI-huset er der mange spændende aktiviteter - en af dem er klatring. DGI-huset har en super klatrevæg der giver udfordring til alle. Tjek ud om ikke DGI-huset er et af de steder I skal forbi på jeres Blå Mandag.
www.dgi-huset.dk

Eventcompany

Blå Mandag med fx sumobrydning, megafodbold, rodeotyr, indspilning af musikvideo - Eventcompany tilbyder en skræddersyet Blå Mandag.
www.eventcompany.dk

Fodboldfabrikken

Fodboldfabrikken i Århus er et oplagt sted at besøge når man holder blå mandag i Århus.
www.fodboldfabrikken.dk

Fotografering på Blå Mandag: "Girls And The City"

Blå Mandag Photo Shoot… "Girls And The City" af dig og dine bedste veninder.
Bliv fotograferet sammen med veninderne og alene af professionelle fotografer.
www.aarhusfotograf.dk

Legelandet i Århus

Århus Legeland byder på masser af aktiviteter for konfirmander, fx: Forhindringsbane, Små og store sumodragter, Mega Boksning/Gladiatorbane, Air Hockey, Gratis spillemaskiner, Bordfodbold.
www.legelandet.dk

Racehall

Gokart er sjovt - og det er for alle. I Århus sker det i Racehall - her kan I få et super sjov oplevelse og køre race mod hinanden. Efter racet er der mulighed for at spise.
www.racehall.com

Rush Aarhus

Rush Aarhus er Danmarks første trampolinpark. Få en Blå Mandag I aldrig glemmer med kæmpe diskotek (alkoholfri), med høj musik, lysshow og selvlysende trampoliner.
www.facebook.com/RushAarhusOfficial/

Shopping i Århus city

Århus er et shoppingmekka - i city finder du alt hvad hjertet begærer, så gå ikke glip af en tur op og ned af gågaden.
www.aarhus-city.dk

Surf Agency

Surf Agency tilbyder sjove Blå Mandag aktiviteter som fx Stand Up Paddle, Surfing, Sauna, Vildmarksbad, etc. Der er masser af sjo for alle på den Blå Mandag.
surfagency.dk

Tivoli Friheden

I Tivoli Friheden finder du ikke mindre end tre fede rustjebaner, radiobiler, skydeboder og masser af sjove oplevelser for dig og dine venner!
www.friheden.dk

Århus Bowlinghal

Alle kan spille bowling - og i Århus er der gode muligheder for det. Lav en bowlingturnering på jeres Blå Mandag - fx i Bowl'n'Fun.
www.aarhusbowlinghal.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk