Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Aalborg

Blå Mandag Aalborg

Blå Mandag Aalborg, byskiltAalborg er fyldt med aktiviteter til Blå Mandag. Her er en række ideer til hvad I kan lave på Blå Mandag i Aalborg.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

Indspil en sang på jeres Blå Mandag

Fyr den af på jeres Blå Mandag og indspil en sang i et professionelt lydstudie. Vi indspiller privat hos jer, eller I besøger os i Nordkraft midt i Aalborg. Syng med bl.a.: Justin Bieber - Lady Gaga - Rasmus Seebach - One Direction + mange flere.
www.musicandmore.dk

Aalborg Zoo

Få en anderledes oplevelse og tag en tur i Aalborg Zoo - her kan i naturligvis se en masse dyr og gå på oplevelse i det store område. En tur i Zoo er også en god mulighed for at sresse af på en ellers hektisk dag.
www.aalborgzoo.dk

Bio City

Lav et afbræk i den ellers travle Blå Mandag og brug et par timer på at slappe af i biografens mørke. I Aalborg kan du altid se de nyeste film i Bio City - det ligger centralt ved banegården.
www.kino.dk

Blå mandag i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er et godt valg når der skal afholdes Blå Mandag.
www.faarupsommerland.dk

Blå Mandag på Hollywood Boulevard

På hele 5 mandage slår vi dørene op til Aalborgs fedeste Blå Mandag. Vildeste lys og musik, masser af konkurrencer, farverige alkoholfri cocktails.
facebook.com/BLÅ-Mandag-Aalborg-2017

Eventcenter i Aalborg tæt ved centrum

Funcenter tilbyder sjov og spas samt en god oplevelse med lasergame, Lokumsræs, waterballs, Bubble Soccer, Sumobrydning og meget andet. Der er også et barområde, hvor der er mulighed for at nyde mad og drikke, som i selv har med, eller som vi arrangerer for jer.
www.funcenter.dk

Friis Citycenter Aalborg

Friis citycenter i Aalborg har særlige arrangementer til konfirmander på 4 Blå Mandage.
facebook.com/friisaalborg

Klatreparken i Aalborg

Hos Klatreparken i Aalborg kan I komme højt til vejrs og få en fed Blå Mandag med sjove, vilde og udfordrende klatreoplevelser.
www.klatreparken.dk

Løvvang Bowling Center

Bowling er for alle og det er sjovt. I Aalborg er der flere muligheder for at bowle, fx Løvvang Bowling Center. Her kan I bowle i dejlige omgivelser. Husk at bestille tid.
www.lovvang.dk

Shopping

Gågaderne i Aalborg er fyldt med butikker for en hver smag - så det er helt sikkert et hit at lægge Blå Mandag turen forbi Aalborg centrum. Alternativt er der også gode shoppingmuligheder i City Syd Aalborg - og hvis vejret skulle være dårligt, så er det jo rart med tag over hovedet.
www.aalborgcity.com

Spisning i Jomfru Ane gade

Der er mange gode spisesteder i Gaden - så hvorfor ikke spise enten frokost eller aftensmad der. Der er ofte tilbud på gode og billige buffeter.

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk